2010. január 16., szombat

Blogéletem első díja! Ez úton is köszönöm Ccsigaháznak http://ccsigahaz.blogspot.com/, hogy gondolt rám. És még azt is köszönöm neki, hogy becsábított a blogolásba. Így annyi gyönyörűséges dolgot láttam! Köszi! És nem felejtettem el ám az ígéretemet a horgolást illetően...
Úgy látom a játékszabály az, hogy írok magamról 7 dolgot. Ezen jól elgondolkodtam. Végül is a blogon van egy bemutatkozó szövegem, így arra gondoltam, hogy most csupa haszontalan informácíót osztok meg veletek. Szerintem ezekből az apróságokból áll össze egy ember. Ezeknek a gyűjtésében segítségemre volt Gabi barátném, ez remélem nem szabályellenes :) Olyan jópfákat mondott rólam, hogy egészen megkedveltem magam :D

1. Én egy musicalben élek. Ez annyit tesz, hogy bármikor bárhol eszembe szokott jutni egy szóról valamilyen dal, akkor azt a részletet beéneklem hangosan. Persze csak a baráti és családtagokat szórakoztatom ezzel. Nem igazán van szép énekhangom...

2. Mindig mondom, hogy nincs egy normális göncöm se... Mikor költöztünk Gabival Újvidéken egyik lakásból a másikba, összepakoltuk a holmiainkat és lám, lám volt nekem 3 zsáknyi ruhám. Vagy lehet, hogy több is, nem beszélve az itthonmaradtakról. Akkor nagyon nevettünk.

3. Nem tudok kanálnyelvet csinálni. (adalék Gabitól: recesszív gének hordozója vagyok e téren.)

4. Minden igyekezetem és sajnálatom ellenére képtelen vagyok megenni a kecskesajtot és a kecsketúrót. Egyszerűen nem fogadja be a szervezetem... Lehet, hogy ez a tulajdonságom is öröklődő, mert anyukám is így működik.

5. Gyerekkori képzelt barátnőim neve Luszti és Klúdia.

6. Minimum fél órás "gyors" megbeszéléseket tartok a barátnőimmel (de már nem a képzeltekkel :D ), aztán jön a több órás továbbtárgyalás.

7. Kb. 2 éves koromban világosbarna csigaloknis hajam volt. Aztán kiegyenesedett és gesztenyebarnává vált. Sokáig így volt ez. Egyszer csak, 12 éves korom tájékában megjelent elől egy-két hullámos tincs. Mára a helyzet a következő: Felső réteg göndör, alsó szögegyenes. Még ilyennel nem találkoztam...


Hát most ennyi lenne, de sok minden eszembe jutott még...

Akiknek továbbadnám a díjat (még nem tudom hyperlinkelni a nevet, így mellékelem a blogcímet...):

Ági http://agifoz.blogspot.com/, aki főz. Hokata 5 perces bögrejátéka nyomán találtam rá. És kiderült számomra, hogy ismerem. Nem személeyesen, hanem az Ételek és életek című könyve nyomán. Szeretem az ilyen rátalálós történeteket.

Hokata http://hokatastudio.blogspot.com/Nem tagadom, hogy így próblom bevonzani azt a meseszép bögrét :) Meg azért is, mert fantasztikus a világa.

Kdatta http://raczkevikata.blogspot.com/ Nála láttam először nyakmelegítőket. A barátnőimnek készítettem karácsonyra. Nagy volt az öröm. Köszönöm az öteletet!

Anikó http://nlaniko.blogspot.com/ Aki kezdő bloggoló, viszont a táskái nem kezdő szinten vannak. Már van tőle pár szépséges zsáktáskám :) Kukkantsatok be hozzá!

Évi http://bardoczeva.blogspot.com/ Akinek résztveszek a magyar motívumos játékán. Köszönöm neki, hogy feltette azt a motívumgyűjteményt!

Azt nem tudom, hogy a játékszabály szerint hány személynek kell elküldeni a díjat. Ha nem elég 5 akkor majd még küldök. De egyelőre ezek azok a blogok, amikhez valami történet is fűződik.

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám! Ugye nem bánod, ha nem küldöm újra tovább ezt a díjat? Itt írtam róla. http://agifoz.blogspot.com/2010/01/dijak-ismetelve.html

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, hogy rám gondoltál.

    VálaszTörlés