2012. november 30., péntek

Adventi koszorú avagy "minimál-animál"

Vasárnap már gyújthatjuk az első gyertyát. Ti már elkészítettétek a adventi koszorút? Bevallom én nem. Most a tavalyit mutatom meg, mert az lemaradt a blogról, pedig szívem csücske darab :) Egyszerű, hangulatos és 2 perc alatt kész is (előkészületekkel, értsd előkotorni a cuccot, kivasalni a terítőt, 5 perc).
Így készült: Egy kisebb méretű lapos fehér tányérra egy régi kis terítőt terítettem, 3 tobozt lefújtam hóspray-jel. A üvegszarvas egy régi karácsonyfadísz lehetett, a hasán volt egy kis csonk, amihez valószínűleg csipesz volt ragasztva, hogy karácsonyfára lehehessen erősíteni. Szóval a csipesz elveszett, a csonk meg csúnya volt, így egy körömreszelővel plasztikai műtétet végeztem a szarvason. Jól sikerült, nem? A négy mécses pedig csoki és vanília illatú.
Lehet, hogy az idén is ezt a verziót fogom összeállítani, mert nagyon szeretem ezt a kis szarvasfigurát, meg időm se nagyon lesz. Ha még hasonlóan egyszerű koszorúötletet szeretnétek, akkor nézzétek meg, amit tavaly előtt készítettem itt és egy kis pirossal kiegészítve itt.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos, egyszerű, de nagyszerű mindhárom!
    Örömteli várakozást kívánunk! Köszi a blogos segítséget!

    VálaszTörlés