2011. április 6., szerda

sajtok


Hamarosan jön mostmár egy horgolós bejegyzés is, vagy inkább több is, de ma még titok minden. Ezért most nagy büszkeségeimet a saját készítésű sajtjaimat mutatom meg. Van natúr, fefferónis, provance-i fűszeres és pörkölt diós. És mind füstölve! A képen látható, hogy igancsak megfogyatokztak, nem vártak türelemmel a fényképezésig...

3 megjegyzés:

  1. Jaj, Tina, ez kíííínzás! Hát milyen finomak lehetnek ezek, ha ennyire jól néznek ki??? Éppen vörösbort kortyolgatunk Lackóval, jól illene hozzá bármelyik sajtod:)
    Igen ügyes vagy, nem semmi!

    VálaszTörlés
  2. köszönöm :) nagyon egyszerű elkészíteni, megadhatom a receptet. mi fehérborral és házikenyérrel eszegettük, (nem azért mert én csináltam, de) isteni volt :D lesz még folytatása, nekem is vannak ötleteim, és már kívánságok is érkeztek a családból...

    VálaszTörlés
  3. Örömmel venném a receptet:)

    VálaszTörlés