2011. április 8., péntek

Pasztell szett


Ha valaki megkérdezné, hogy milyen színeket kedvelek, valószínűleg azt mondanám, hogy az erős intenzíveket. Így is volt ez mostanáig. De valahogy az elmúlt időszakban azon kaptam magam, hogy keresem a pasztelles nyugodságú, finom, púderes árnyalatok társaságát. Gabibarátnőm is efféle változásokat vett észre magán, és megállapította, hogy öregszünk :D
Ezt a szettet eredetileg lazacrózsaszínben és egy másik zöld árnyalatban képzeltem el, de a fonalkínálat a környező boltokban nem támogatta a terveimet. Így lett ez a kombináció. Ajándék ez is, nehogy meggyanusítsatok, hogy magamnak is készítek valamit :)
Gabibarátnőm talált egy rengeteg virágmintás oldalt (sajnos nem mentettem el a címét), ahol beleszerettem ebbe a hihetetlenül egyszerű mintába. Annyit kell tenni, hogy 8 láncszemből kört készítünk, és ebbe a körbe 20 egyráhajtásos pálcát horgolunk. A folytatásban minden pálcába 2 pálcát horgolunk. Tehát a 2. sorban lesz 40 pálcánk, a 3-dikban 80 és így tovább a végtelenségig, vagy amíg elég bodornak nem találjuk a virágunkat.
Hamarosan játék lesz nálam, a nyeremény már kész, csak egy jópofa feladatot kellene kitalálnom még hozzá...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése