2011. június 10., péntek

Sorsolás

Először is köszönöm mindenkinek, aki játszott, összesen 24-en voltatok! Jóval több, mint az első játékomban. Hiába, Fány elbűvölő :D
Annak örültem a legjobban, hogy habár nem volt feltétele a játéknak a rendszeres olvasás, mégis sokan a blogom követői lettek. Azt hiszem 38-ról 44-re ugrott a rendszeres olvasóim száma. Üdvözöllek Benneteket, jó, hogy jöttetek! Azt hiszem, ez így sokkal jobb, mint a nyereménnyel kizsarolni a rendszeres olvasást, hiszen akit érdekel a blogom, vagy amit csinálok, az úgyis követni fogja, akit meg nem, hiába lesz az olvasóm, ha majd átugrálja a bejegyzéseimet...
És akkor most jöjjön a várva várt sorsolás! Lóherék közé helyeztem a kis kosaramat, lehet, hogy volt közöttük négylevelű is :) Természetesen a varázshorgolótűvel kavargattam meg a kis papírfecniket.


És a nyertes: IsaBella
Szóval Fány Romániába utazik hamarosan...
Isa volt a 10. megjegyzést hagyó jelentkező, és ezt írta:
Szia!
"Annyira aranyos Fány, hogy nem hagyhatom ki ezt a játékot!
Én a Horgo-blogon keresztül leltem rád, pontosabban a pasztell-szettes bejegyzéseddel (ha jól emlékszem, ugyanez a színkombináció volt).
Ha minden jól megy, még pár perc, és a blogomon is kint leszel. (:
Köszönöm a lehetőséget!
Isa"
Isa, kérlek küldd el a postai címedet e-mailben: fxtina@gmail.com

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok a nyertesnek, biztos nagyon boldog lesz!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Óriási meglepetés volt. Ennél jobb hír, így suli, takarítás után nem is fogadhatott volna. (: Nagyon boldog vagyok! Fány is biztos az lesz, ha megérkezik. (:
    Biztos volt négylevelű lóhere is, és a varázshorgolótű is sokat segített. ^^

    VálaszTörlés