2010. szeptember 23., csütörtök

Újratöltve

Már több, mint két hónapja, hogy nem írtam semmit a blogra. Zajlott a nyár, rövid volt és mozgalmas. Nem túl sokat alkottam, de azért lesz mit megmutatni. Először is ezt a képsorozatot:

Közeledek.


Elkaptam.

Megbarigoltam!

Ő Dórika! Sári barátném 5 hónapos imádnivaló kislánya. Végre sikerült eljutni hozzájuk babalátogatóba. Az ajándékba pedig ezt a baritakarót vitte a barátnőcsapat amit Enivel közösen horgoltunk. Ő a takarót, én meg a járulékos részeket :) , fej, lábak, virágok... Meg kell mondjam, elég jó kis feladat volt... A baritakaró ötletét Hordós Vera blogján láttam, azonnal beleszerettem, és tudtam, hogy Dórikának ilyet "kell" csinálnunk. Nem pontosan olyan lett, de nagy sikert aratott a barátnőknél és persze, ami a lényeg, Dórikánál. Ja, és a körítést majdnem elfelejtettem, így nézett ki a komplett ajándék:

Sári persze nem bírta ki, hogy ne kukucskáljon az ablakon, amikor mi nagy titokban raktuk össze az ajándékot. Csodálkozott is, hogy miért hozunk ekkora nagy tortát, és felkészült a nagy sütievésre. És igencsak meglepődött, mikor meglátta közelebbről, és kiderült, hogy pelenkatorta :-)

2 megjegyzés: