2010. szeptember 25., szombat

Nem bírtam ki...


...hogy ne mutassam meg. Ez a 2 cm-es szivecske alkotóeleme lesz valaminek. Hogy minek, az még titok, és hogy kinek, az meg mégnagyobb titok :-D A mintát Mia Zamora Johnson készítette, és letölthető innen. Ha valakinek gondot okoz az angol, akkor szívesen elküldöm magyarul... Megyek is, horgolom a következőt...

2010. szeptember 24., péntek

ékszerek



A nyáron volt egy szülinap és egy blogjáték, amire nem tudtam mit készíteni. Egy kissé alkotói válságban is voltam. És, mivel mind a két megajándékozandó hölgyemény, és a hölgyemények tudnivaló, hogy szeretik az ékszereket... Nagy élvezettel készítettem, és nagy izgalommal is... És úgytűnik, tetszettek. Itt olvashattok is az ajándékom méltatásáról, és nagyon jó is ez az oldal, ajánlom kukucskáljatok bele :) ui: a piros-feketéhez is készült fülbevaló, csak az lemaradt véletlenül a képről. Két piros gömböcöt kell odaképzelni...

2010. szeptember 23., csütörtök

Újratöltve

Már több, mint két hónapja, hogy nem írtam semmit a blogra. Zajlott a nyár, rövid volt és mozgalmas. Nem túl sokat alkottam, de azért lesz mit megmutatni. Először is ezt a képsorozatot:

Közeledek.


Elkaptam.

Megbarigoltam!

Ő Dórika! Sári barátném 5 hónapos imádnivaló kislánya. Végre sikerült eljutni hozzájuk babalátogatóba. Az ajándékba pedig ezt a baritakarót vitte a barátnőcsapat amit Enivel közösen horgoltunk. Ő a takarót, én meg a járulékos részeket :) , fej, lábak, virágok... Meg kell mondjam, elég jó kis feladat volt... A baritakaró ötletét Hordós Vera blogján láttam, azonnal beleszerettem, és tudtam, hogy Dórikának ilyet "kell" csinálnunk. Nem pontosan olyan lett, de nagy sikert aratott a barátnőknél és persze, ami a lényeg, Dórikánál. Ja, és a körítést majdnem elfelejtettem, így nézett ki a komplett ajándék:

Sári persze nem bírta ki, hogy ne kukucskáljon az ablakon, amikor mi nagy titokban raktuk össze az ajándékot. Csodálkozott is, hogy miért hozunk ekkora nagy tortát, és felkészült a nagy sütievésre. És igencsak meglepődött, mikor meglátta közelebbről, és kiderült, hogy pelenkatorta :-)